Privacy verklaring
TS Automotive gaat zorgvuldig met uw gegevens om.
Wij vinden het belangrijk dat uw privacy wordt gewaarborgd. Wanneer u goederen bestelt via het internet, geeft u uw persoonlijke gegevens door. De informatie die TS Automotive over u ontvangt, wordt alleen gebruikt om uw bestelling, vragen of opmerkingen naar behoren af te handelen en de site te optimaliseren. TS Automotive zal uw persoonlijke gegevens nooit doorgeven, verkopen of verhuren aan derden.

TS Automotive gebruikt uw gegevens om u de volgende diensten te leveren:
Om uw bestellingen te verwerken en u daarvan op de hoogte te houden.En om eventuele klachten/sugesties zo snel mogelijk te behandelen.

Om het kopen bij TS Automotive zo aangenaam mogelijk te laten zijn, bewaren wij, met uw toestemming, uw persoonlijke gegevens en uw bestellingen. Hierdoor kunnen wij onze website optimaliseren en hierdoor u nog beter van dienst zijn.

Met uw toestemming gebruikt TS Automotive uw gegevens om u te informeren over nieuwe produkten en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@ts-automotive.nl.

Bij TS Automotivezijn uw gegevens veilig.
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.